Panduan Buat Bisnes Shopee

Jika anda sedang berusaha untuk menambah pendapatan…ini jawapannya: Saya cadangkan anda mulakan berniaga di marketplace Shopee hari ini juga! Kenapa?…

Shopee ni lebih kurang sama je macam ebay, lelong dan juga lazada. Ianya sebuah website marketplace! Iaitu tempat orang ramai boleh menjual dan membeli barang! Bahasa mudahnya.. Shopee ini adalah sebuah PASAR! Tetapi secara online!

Jika anda sedang berusaha untuk menambah pendapatan…ini jawapannya: Saya cadangkan anda mulakan berniaga di marketplace Shopee hari ini juga! Kenapa?…

Shopee ni lebih kurang sama je macam ebay, lelong dan juga lazada. Ianya sebuah website marketplace! Iaitu tempat orang ramai boleh menjual dan membeli barang! Bahasa mudahnya.. Shopee ini adalah sebuah PASAR! Tetapi secara online!

Kalau nak cerita apa yang best jual barang kat shopee ni! Memang banyak sangat kelebihan dan keistimewaannya!

Lebih-lebih lagi kalau sebelum ini, anda pernah menjual di FB atau Instagram serta menggunakan Whatsapp untuk Close Sale! Memang leceh sikit kalau guna cara tu!

Nak kena layan satu-satu customer untuk dapatkan sale! Tapi kat Shopee, proses jualan itu jadi lebih mudah! Tak perlu dah nak layan satu demi satu customer!

Hanya perlu letak gambar produk, letak maklumat produk dan letak harga! Siap! Kalau ada orang beli! Nanti akan dapat notification dari pihak Shopee! Tak perlu dah 24 jam tenung handphone dan berbalas mesej di Whatsapp sebab dok layan customer yang belum tentu pun nak beli!

Apa yang paling menarik! Di Shopee ni, pelawatnya ramai! Ramai giler! Secara kasar! Bilangan pelawatnya dianggarkan seramai 21 juta orang sebulan!.. Iaitu kira-kira 700,000 orang sehari!

Klik Sini, Panduan Bisnes Shopee : BisnesShopee.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *